"Wij zijn daar , voor jullie"

Help4you zorgt voor je, door aandachtig naar je wensen te luisteren en na te gaan waar de problemen nog beter kunnen worden aangepakt om zo tot een nog betere dienstverlening te komen, wat ons uiteindelijke doel is.

Bent u een wat ouder persoon, een mindervalide persoon, een persoon met beperkingen, een geïsoleerd persoon of door ziekte hulpbehoevend geworden, dan zijn wij er om u te helpen voor een doktersbezoek, een verplaatsing om administratieve reden, een sportbeoefening, boodschappen of andere redenen.

Deze moeilijkheden beperken jullie persoonlijke onafhankelijkheid. Beperken jullie verplaatsing buitenshuis en jullie sociale integratie in sociale omgang (Rolstoel, prothesen, hartproblemen, nierdialyse , gehoor en oogafwijkingen, enz)

Vandaar dat onze organisatie de optimale deur aan deur service biedt, dit met goed opgeleide chauffeurs en met of zonder begeleiding voor al jullie individuele transporten. Zonder afbreuk te doen aan jullie comfort en veiligheid:

- Vervoer van mindermobiele kinderen van huis tot school, vrijetijd, sportclub enz...

- Naar ziekenhuis met begeleiding vanaf uw woonplaats tot aan de consultatie en alle andere bestemmingen van het dagdagelijkse (werk, kapper, bank,…)

- Familietransporten met hun kinderen.